Golvavjämning i Landskrona

Välkommen till RS bygg & renovering

Behöver du hjälp med professionell golvavjämning?

Allt inom bygg & renovering

När du behöver en byggmästare du kan lita på är RS bygg & renovering ett givet val. Vi har varit verksamma inom byggbranschen sedan 1993 och har därmed lång erfarenhet av allt inom byggnation. Vi utför uppdrag åt både privatpersoner och företag och inget uppdrag är för litet eller för stort för oss.

Renovera eller bygga ut

Har barnen blivit större och vill ha egna rum? Är köket slitet och opraktiskt att arbeta i ? Kanske har badrummet sett sina bästa år? Behöver du en golvavjämning? Om din bostad är sliten eller om du nyligen köpt ett nytt boende och vill sätta din egen prägel på kan en renovering skapa en helt ny känsla i hemmet. För att få arbetet gjort snabbt och med hög kvalitet är det viktigt att anlita en byggfirma med hög kompetens. Vi utför både elarbeten, rörarbeten och snickeriarbeten. Eftersom vi är behöriga på våtrum kan du vara trygg med att arbetet som vi utför i badrum och andra våtrumsmiljöer följer alla de regler och riktlinjer som finns för golvavjämning, tätskikt och fuktspärrar. För att försäkringen ska vara giltig vid en skada kräver försäkringsbolagen att arbetet i våtrum är utfört på ett fackmannamässigt sätt vilket gör att det är extra viktigt att anlita professionella hantverkare när du ska renovera badrum.

         
        

Genom att använda detta formulär accepterar du att RS bygg & renovering lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Golvavjämning i Landskrona

Om oss

Vi är mångsidiga

Vi är en mångsidig byggfirma som åtar oss det mesta inom bygg och renovering. Tack vare vår gedigna erfarenhet och höga kompetens kan du alltid vara säker på att du kommer att få ett resultat som du är nöjd med. Oavsett om du vill renovera köket, bygga ett uterum eller behöver bygga ut huset står vi till din tjänst. Vi åtar oss även totalentreprenader och utför arbeten inom el och vvs. Både företag och privatpersoner är välkomna att kontakta oss för för byggprojekt inom Skåneregionen.

Våra tjänster

Tillbyggnation - RS bygg & renovering

Tillbyggnation

Köksrenovering - RS bygg & renovering

Köksrenovering

Badrumsrenovering - RS bygg & renovering

Badrumsrenovering

VVS - RS bygg & renovering

VVS

Låter våra tjänster intressanta? Få en gratis offert redan idag!

Kontakta oss

Bygga nytt

Vi åtar oss även nybyggnationer av både bostadshus och sommarstugor. Att bygga ett nytt hus är ett stort jobb som består av många olika delar som till exempel snickeri, eldragning och rördragning. Att endast behöva ha kontakt med en totalentreprenör gör att processen blir mycket enklare och mer översiktlig för dig som kund. Därmed får du tid över till annat än att ha regelbundna avstämningar med en byggfirma i olika slag.

Kontakta oss

Hör gärna av dig till oss om du har en fråga eller vill att vi ska ta fram en kostnadsfri offert på ditt byggprojekt. Ring eller mejla oss via kontaktformuläret på vår hemsida.